Karrykylling
Kylling med kokosmælk og rød karry
Tid 30 min Servering til 4 personer Køkken Børn
Ingredienser
  • 2 poser Uncle Ben's® Boil-in-Bag Jasminris
  • 4 kyllingefileter
  • 1 spsk. olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 porre
  • 2 gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • 2 spsk. rød karrypasta (thailandsk)
  • 1 spsk. sesamolie eller olivenolie
  • 1 spsk. honning
  • 2 lime
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 tsk soja
  • 4 dl kokosmælk
  • 1 spsk. maizena®
  • 425 g minimajs
Opskrift
  1. Kog risene efter anvisning på pakken.
  2. Skær porre og peberfrugt i strimler, skær gulerødderne i tynde skiver og steg grøntsagerne blanke på middelvarme i en tykbundet gryde.
  3. Skær kyllingen i strimler. Brun den i lidt olie i en stegepande. Læg herefter kyllingen over i gryden.
  4. Pres lime over kyllingen.
  5. Tilsæt sesamolie (eller olivenolie), rød karrypasta, soja, lime og lidt honning. Steg alt i nogle minutter så krydderierne svitses lidt.
  6. Hæld hønsebouillon i og tilsæt kokosmælken. Lad simre i 6-8 minutter. Bland med maizena®, der er rørt ud i vand for at gøre retten mere cremet.
  7. Tilsæt minimajs.
  8. Server kyllingegryden med Uncle Ben’s Boil-in-Bag Jasmin ris.