Fyldte Peberfrugter
Tid 30 min Servering til 2 personer Køkken Andre traditionelle opskrifter
Ingredienser
  • Olie
  • 2 peberfrugter, halvér og fjern kernen
  • 1 gult løg, hakket
  • 250g hakkekød
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 400g hakkede tomater på dåse
  • 1 squash, hakket
  • 100g spinat, skyllet
  • 1 pose Uncle Ben’s® Express Tomat & Basilikum ris
  • 50g parmesan ost, revet
  • Frisk purløg, hakket
Opskrift
  1. Varm ovnen op til 180 grader. Pensl de halverede peberfrugter med olie og læg dem på den bageplade med folie på. Bag dem i 15 minutter.
  2. Stil en stegepande på mellem varme og hæld olie på. Svits løgene til de bliver blødere og tilsæt så hvidløg og hakkekød. Steg indtil kødet er brunt.
  3. Tilføj squash, hakkede tomater og spinat og bland dette sammen. Bland Uncle Ben's® ris i og varm dem op i panden. Fyld peberfrugterne med blandingen og riv parmesan på toppen. Bag i 10-15 minutter.
  4. Tag peberfrugterne ud af ovnen og drys purløg på toppen. Server med salat.
Cookie - indstillinger