Grillet Torsk
Tid 35 min Servering til 2 personer Køkken Andre traditionelle opskrifter
Ingredienser
  • 1 spiseskefuld olivenolie
  • 2 torskefileter, fjern skindet
  • 1 hvidløg, hakket
  • 150g cherrytomater, halveret
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 2 ansjosfileter, hakket
  • 110g grønne bønner, skær enderne af
  • 250g Uncle Ben's® Tomat og Basilikum Ris
Opskrift
  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Hæld olie, tomater, hvidløg og ansjoser i en bageplade med krydderier og bland sammen. Bag i ovnen i 15 minutter indtil tomaterne sprækker, og løgene bliver bløde.
  2. Put torskefileterne ned i tomat blandingen uden at dække toppen af dem, så de kan blive karamelliserede. Bag 15 minutter mere indtil torsken flækker og er gennemstegt.
  3. Bring vand i kog med en knivspids salt, når der er 5 minutters bagetid tilbage. Blanchér da de grønne bønner i 3-4 minutter, så der stadig er bid i dem.
  4. Lige inden servering kan du varme Uncle Ben's® risen som anvist på pakken. Læg en torskefilet på hver tallerken og læg tomat blandingen ovenpå. Tilføj da bønner og ris på tallerkenen. God appetit!
Cookie - indstillinger