Karl-Alfreds superenkle fisk
Grillet pangasius med ris, spinat og feta.
Tid 30 min Servering til 4 personer Køkken Børn
Ingredienser
Opskrift
  1. Kog risen efter anvisning på pakken.
  2. Steg spinaten lidt olivenolie i en stegepande (og se den blive mindre!)
  3. Skær fetaosten i tern og bland det med de kogte ris og spinaten.
  4. Gnid fiskestykkerne med olivenolie og grill dem i en stege - eller grillpande. Drys med salt og peber.
  5. Lav en salat på tomater, agurker, finthakkede rødløg og udkernede oliven. Pynt med et nip salt, et skvæt olivenolie og citron.
  6. Server fisken med fetaost- og spinatris. Top med nogle persilleblade og server med tomatsalat og en skive lime.
  7. Tip: Hvis du erstatter pangasius med laks eller anden fed fisk behøver du ikke at gnide fiskestykkerne med olie inden du griller dem. Så er det nok bare at tilsætte lidt olie i panden ved stegning.