Kokos-ris kvark
Tid 20 min Servering til 4 personer Køkken Børn
Ingredienser
  • 1 pose Uncle Ben’s® jasminris (Boil-in-Bag), kogt 5 min længere end anvist på pakken og afkølet (tilsæt 3 spsk sukker og et par skiver citronskal I kogevandet)
  • 2 dl kokoscreme
  • 2 dl kvark
  • Revet skal af 1 citron
  • Saft af ½ citron
  • 2 spsk flydende honning
  • Mynteblade
  • En smule vaniljesukker
Opskrift
  1. Pisk kokoscreme, honning og vaniljesukker til en let skum.
  2. Bland halvdelen af den piskede kokoscreme med kvark og afkølede ris.
  3. Tilføj saft og skal af citron.
  4. Tril ris-kvark blandingen til en kugle på hver tallerken og fordel det sidste kokoscreme omkring kuglen. Dekorer med mynteblade og strimler af citronskal.
  5. Opgaver velegnede for børn:
  6. Rive citronskal
  7. Piske kokoscremen.
  8. Blande den piskede creme, kvark og ris.
  9. Lave riskuglerne.
  10. Fordele kokoscremen og dekorere med mynteblade og citronskal.