Grillet kylling med guacamole og rissalat med mynte og lime
Tid 30 min Servering til 4 personer Køkken Andre traditionelle opskrifter
Ingredienser
  • 2 poser Langkornet ris, 10 minutter, Boil-in-Bag
  • 1 fed hvidløg
  • 2 finthakkede myntekviste
  • 1 kvast koriander, finthakket
  • 4 kyllingefileter
  • 1 lime, presset og revet
  • 100g marinerede tomater
  • 1 moden avokado
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 rødløg
  • 1 tomat, uden frø og skåret i tern
Opskrift
  1. Guacamole: skræl avokadoen og tryk den flad med en gaffel. Bland limesaft i for at undgå misfarvning. Skær rødløget i fine stykker og pres hvidløget. Bland løg, hvidløg, tomattern og finthakket koriander med avokadoen. Rør olivenolien i drypvis.
  2. Kog risene som angivet på pakken.
  3. Bland den hakkede mynte, de marinerede tomater og den revne limeskal.
  4. Grill kyllingen gyldenbrun.
  5. Hæld risen i et forvarmet fad og læg de grillede kyllingfileter på toppen.
  6. Varm guacamolen let i mikrobølgeovn og hæld lidt guacamole på kyllingen.
  7. Pynt med lidt mynte og marinerede tomater.