Læg kyllingebrysterne mellem to stykker bagepapir og brug en kagerulle til at flade dem ud, så de har ens tykkelse. Pensl med olie og drys derefter de tørrede krydderier og urter på.
Steg kyllingen på medium varme i ca. 10-12 minutter indtil den er gylden og gennemstegt.
Bland tomater, løg og koriander. Hak og skær kyllingen i skiver i ønsket størrelse. Begynd derefter at fylde dit pitabrød eller wrap med forskellige lag af salat, avokado og kylling. Risen kan varmes og puttes i selve pitabrødet eller serveres ved siden a
Vores løfte
Hos Mars tager vi ansvaret for at markedsføre vores brands meget seriøst. Vi anvender et Marketing Kodeks, der regulerer alle vores salgsfremmende aktiviteter og anfører, at vi kun promoverer vores produkter til personer fra 12 år og opefter. Dette valg er taget ud fra den overbevisning, at personer på denne alder er i stand til at tage bevidste valg omkring ansvarlig indtagelse af snacks. Vi anvender vores Marketing Kodeks på al vores annoncering og kommunikation og er forpligtet til at give dig og din familie passende og transparent information omkring vores produkter. Følg linket til Mars Marketing Code for mere information om, hvordan vi promoverer vores produkter på en ansvarlig måde.
Dette er et site til markedsføring
Hvis du er under 13 år, skal du altid få tilladelse fra en forælder eller værge før du udfylder information omkring dig selv online.