Mexicansk Kyllingepitabrød
Tid 25 min Servering til 2 personer Køkken Mexikansk
Ingredienser
  • 1 spsk. solsikkeolie
  • 2 kyllingebryst
  • 1/2 tsk. paprika
  • 1/2 tsk. tørret oregano
  • 1/2 tsk. stødt spidskommen
  • 1/4 tsk. løgpulver
  • 1/4 tsk. hvidløgspulver
  • 2 tomater, fjern kerner og hak
  • 1 lille rødløg, hakket
  • En lille håndfuld koriander, hakket
  • 1 avokado, fjern sten og skær ud
  • 2 pitabrød eller tortilla wraps
  • 1 pose Uncle Ben's® Express Mexikansk ris
Opskrift
  1. Læg kyllingebrysterne mellem to stykker bagepapir og brug en kagerulle til at flade dem ud, så de har ens tykkelse. Pensl med olie og drys derefter de tørrede krydderier og urter på.
  2. Steg kyllingen på medium varme i ca. 10-12 minutter indtil den er gylden og gennemstegt.
  3. Bland tomater, løg og koriander. Hak og skær kyllingen i skiver i ønsket størrelse. Begynd derefter at fylde dit pitabrød eller wrap med forskellige lag af salat, avokado og kylling. Risen kan varmes og puttes i selve pitabrødet eller serveres ved siden a
Cookie - indstillinger