Paella
Tid 30 min Servering til 4 personer Køkken Andre traditionelle opskrifter
Ingredienser
  • 250 g Langkornet ris, Løs
  • 200 g blæksprutter (calamares)
  • 4 spsk dybfrosne ærter
  • 1 grøn peber
  • lidt safran
  • 100 g krebs
  • 6,5 dl hønsebouillon
  • 2 kyllingefileter
  • olivenolie
  • 50g rejer
  • 1 rød peber
  • salt og peber
  • citronbåde
  • 100 g upanerede blæksprutteringe (calamares)
Opskrift
  1. Varm lidt olivenolie i en pande.
  2. Skær kyllingefileterne i stykker på 2 til 3 cm, drys med salt og peber, og steg gyldenbrune på alle sider.
  3. Tilfør Uncle Ben's®-risen, lad det stege lidt og hæld hønsebouillon over.
  4. Skær peberfrugten i strimler og hæld dem i risen og kyllingen sammen med ærter, blæksprutte og safran.
  5. Lad det hele småkoge på lav varme til risen næsten er færdig (til væsken næsten er væk.)
  6. Læg krebs og muslinger øverst på risblandingen.
  7. Lad panden stå tildækket på svag varme i yderligere 5 minutter, til krebs og muslinger er klar.
  8. Pynt panderetten med citronbåde og server med det samme.