Slow Cooker Tikka Masala
Tid 185 min Servering til 2 personer Køkken Indisk
Ingredienser
  • 1 spiseskefuld solsikkeolie
  • 4 kyllingelår uden skind og ben
  • 1 gult løg, hakket
  • 1 spiseskefuld Tikka Curry Paste
  • 400g hakkede tomater på dåse
  • 200ml kokosmælk
  • Lille håndfuld koriander, fjern stilke
  • 1 pose Uncle Ben's® Indiske Ris
Opskrift
  1. Placér en stegepande på høj varme. Tilsæt olie og steg kyllingen indtil, den er brun.
  2. Skru ned til medium varmen og tilføj løg samt curry paste. Steg i 2-3 minutter eller indtil krydderierne udløser aroma.
  3. Rør de hakkede tomater og kokosmælken i og hæld det hele direkte i en slow cooker uden låg på. Lad det koge på lav varme i minimum 3 timer indtil kyllingen er mør.
  4. Varm Uncle Ben's® ris som anvist på pakken. Server risen og karryen i skåle og pynt med koriander blade.
Cookie - indstillinger