Thai Salat med fuldkornsris og kylling med jalapeños
Tid 60 min Servering til 4 personer Køkken Thai
Ingredienser
  • 2 poser Fuldkornsris, Boil-in-Bag
  • 20 g ingefær, revet
  • 60 ml sojasauce
  • 1 medium størrelse løg, fint hakket
  • 1-2 spsk. jalapeños, groft hakket
  • 1-2 spsk. peanutbutter
  • 2 agurker
  • Et stort bundt frisk basilikum
  • 250 g frisk spinat, vasket og skåret i stykker
  • 500 g kogt kylling
  • 1 dl eddike
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. cayennepeber
  • 1-2 spsk. sukker
  • 50 ml vegetabilsk olie
Opskrift
  1. Kog risen efter anvisningerne på pakken og lad det køle af.
  2. Pisk peanutbutter, eddike, olie, soja sovs, sukker, ingefær, hvidløg og cayennepeber sammen i en lille skål med et piskeris.
  3. Mix agurkeskiverne med dressing, kylling og løg. Dæk til og lad det køle af.
  4. Lige før servering tilføjes spinat, basilikum og jalapeños til retten.